LT Stable - шаблон joomla Книги
Piektdiena, 28 Jūnijs 2024 09:35

Maltas apvienības parku festivāls - Miera svētki upes krastā

No 5. līdz 7. jūlijam Maltas apvienībā norisināsies vēl nebijis notikums – Maltas apvienības Parku festivāls! Apmeklētājiem trīs dienu garumā sešos apvienības pagastu parkos būs iespēja piedzīvot dažādu tematisko ieviržu pasākumus. Festivāla ietvaros Maltas pagastā norisināsies Miera svētki.

Miera svētki upes krastā ir aicinājums izrauties no ikdienas steigas, pavadot mierpilnu svētdienas rītu relaksējošās un iedvesmojošās aktivitātēs.

Rīts iesāksies ar ievadkoncertu, bet pasākuma turpinājumā apmeklētāji varēs piedalīties saturīgās sarunās un diskusijās kopā ar sertificētu mākslas terapeiti, lai izprastu mākslas terapijas nozīmi,iespējas un izzinātu tās prakses. Iemācīties ķermeņa, prāta un elpas sasaisti varēs jogas nodarbībā vai sasniegt dziļu relaksācijas stāvokli varēs, piedaloties Tibetas skanošo trauku meditācijā.

Visa pasākuma laikā būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un atvilkt elpu Miera ostā – atpūtas zonā, baudot zāļu tējas un putnu čivināšanu.

Ikviens ir aicināts izbaudīt mierpilnu svētdienas rītu, sagatavoties jaunai nedēļai un apgūt sevis dziedināšanas prakses.  

Simona Kaupuža
Maltas kultūras nama Kultūras pasākumu organizatore