LT Stable - шаблон joomla Книги
Otrdiena, 03 Janvāris 2023 15:35

2. Mūzikas grupu burziņš "Pirmo reizi"

Maltas kultūras nams aicina uz 2. Mūzikas grupu burziņu "Pirmo reizi".

Šogad Maltā tiekamies ar ekoloģiskās mūzikas grupu "DUCELE" un grupu "Laika upe".

Grupas "Ducele" sniegumā Jūs dzirdēsiet mūziķu grupas "Trīs no pārdaugavas" dziesmas, kas priecēja vai satrauca 20. gadsimta 70. un 80. gados jaunās skaņās. Kā arī dzirdēsiet "Duceles" dimanta un zelta dziesmu apkopojumu.
Pēc koncerta kopīga fotografēšanās, iespēja izdevīgi iegādāties "Duceles" mūzikas albumus un Noras Ikstenas/Viļņa Baumaņa grāmatu "Trīs no Pārdaugavas" ar grupas dalībnieku autogrāfiem. Pop, folk, hipster, svinger roka ekoloģiskās mūzikas orķestrī 'Ducele" muzicē Andris Alviķis, Arnis Veisbārdis, Artūrs Uškāns un Mārcis Kalniņš.

Grupa “Laika Upe” izveidojās 2016. gadā un regulāri ar jaudīgām performancēm uzstājas dažāda mēroga publiskos un privātos pasākumos visā Latvijā. Plašāku atpazīstamību ieguva konkursā Supernova 2019. Līdz šim izdotie singli – “Lietus iela”, “Cauri puķēm”, “Neprātīga doma” , “Polārzvaigznes krīt” un "Pēdas" iekļuvuši Latvijas populārāko radiostaciju topos. “Laika Upes” dziesmu radīšanā piedalījušies arī tādi pašmāju producenti kā Kaspars Ansons un DJ Rudd.

Pagājušjā gadā Covid ar saviem noteikumiem neļāva mums tikties kuplā skaitā. Nu tad šogad tiekamies un izbaudām tikšanos ar divām Latvijā atpazīstamām mūzikas grupām. Uz tikšanos Maltā!