Print this page
Otrdiena, 24 Janvāris 2017 09:15

Maltas bibliotēkā ieskandina Jauno gadu

Pārkāpjot Jaunā gada slieksni un uzsākot Ugunīgā gaiļa gadu, Maltas pagasta bibliotēkā tika rīkota radoši muzikālā pēcpusdiena „Sniega segā ietīties”.

Lai gan sniega sega mūs šogad īpaši nelutina, gribējās kaut ko ziemīgu un baltu.

Pasākumu ieskandinājām ar ziemas un jaunā gada noskaņas dzeju un dziesmām.

Maltas pagasta sieviešu koris „Madariņa” klavieru pavadījumā sniedza koncertu. Tajā dziesmas mijās ar dzeju, laba vēlējumiem. Koncertā piedalījās arī pasākuma dalībnieku bērni, kuri bija ieradušies. Kopā dziedājām vairākas, daudzas no tām visiem labi pazīstamas, dziesmas.

Arī pašas koristes bija baltos tērpos, bērni bija saposušies, aiz loga sniga sniega pārslas. Noskaņa bija ļoti atbilstoša vēlētajam.

Pirms dziesmu skandēšanas pasākuma dalībnieki radošajā darbnīcā izgatavoja katrs savu laimes puķi. Darbošanās ar papīru, locīšanu, līmēšanu, dekoratīvu puķes noformēšana aizrāva visus dalībniekus. Sanāca gan lielākas, gan mazākas Jaunā gada puķes kā atmiņa no pasākuma un radošās darbošanās.

Svētku noskaņa turpinājās ar groziņiem pie tējas galda. Cienājamies un piedalījāmies laimes loterijā. Katrs, arī bērni, lozēja savu „laimes naudiņu” un iepazinās ar savu horoskopu šim gadam.

Bija svētku sajūta, valdīja sirsnīga atmosfēra.

Pateicamies par piedalīšanos visiem pasākuma dalībniekiem. Kora dalībniecēm vēlam veiksmīgas dziesmotās gaitas un sasniegt iecerēto.

Uz tikšanos pasākumos nākamajās reizēs!

Maltas pagasta bibliotekāre Elvīra Pinka

Ērikas Grigorjevas foto

 

 

 

 

 

 

Jaunākās no Aktualitātes