Print this page
Piektdiena, 30 Jūlijs 2021 11:58

Maltas un Pušas pagastā 22 bērnus apciemo Bērnības svētkos

Vasara pilnbriedā. Ir Bērnības svētku laiks. Bet ierobežojumi joprojām neļauj mums pulcēties kuplā pulkā… Tad nu šogad nolēmām – brauksim ciemos pie bērniem. Un svētki būs!

24. jūlijā Maltas pagastā 20 bērni un Pušas pagastā 2 bērni gaidīja ciemiņus. Trīs draugi – Mikimauss (Aivars Birzmalis) no Rīgas, zaķis (Elīna Prusaka) no Maltas, kaķis (Līga Ratnika) no Pušas un fotogrāfs (Tatjana Tarakanova) no Maltas pulksten 11.00  devās pie bērniem.

Muzicējot un ar Mikimausa dziesmu bērni tika aicināti iznākt no mājām. Skanot dziesmai, līdzi atvestajās šūpolēs katram bērnam tika iešūpota laimīga dzīve. Lai visi būtu veseli, jānodarbojas ar sportu, jārāda priekšzīme, jāizdomā vingrojumi kājām, rokām vēderam, pleciem… un tā katru dienu. Te talkā tika aicināti vecāki, vecvecāki vai brāļi un māsas. Un visi cītīgi darbojās. Noslēgumā – kopīgs foto un gerbera māmiņai. Pasniedzot puķi, mazie gaviļnieki samīļoja māmiņu un sacīja: “Tu man esi vismīļākā, vislabākā un vienīgā šai pasaulē. Paldies, Tev, māmiņ!”

Pulksten 16.00 trīs draugi un fotogrāfs atgriezās Maltas KN, jo tika apciemoti visi 22 Maltas un Pušas pagasta svētku gaviļnieki. Sirsnīgs paldies bērnu vecākiem par sapratni, atsaucību un labestību, ar kādu mēs tikām sagaidīti. Bija prieks ciemoties!

Elīna Prusaka, Maltas KN vadītāja

Tatjanas Tarakanovas foto

 

Jaunākās no Aktualitātes