Print this page
Piektdiena, 04 Decembris 2020 11:20

Maltas Kultūras nams gatavojas Ziemassvētkiem

Līdz ar Adventa pirmo svētdienu sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks, tāpēc Maltas Kultūras nams aicina iedzīvotājus paciemoties dekoru kompozīcijā “Baltā pasakā”.

Tās pamatā – vairāk nekā 60 balti krāsoti kociņi, kas ietērpti mirgojošās gaismiņu virtenēs un izrotāti ar zeltītiem bumbuļiem ar baltām bantītēm. Pasakas centrā – balts ziemeļbriežu pāris un baltas kamanas, kas piestājušas pie kultūras nama centrālajām ieejas durvīm. Tajās drīkst pasēdēt bērni un sajust, ka Ziemassvētku vecītis jau ir ceļā pie viņiem. 

25. decembrī plkst. 11.00 Ziemassvētku vecītis kopā ar Sniegpārsliņu dosies ciemos pie vismazākajiem maltēniešiem, kuri neapmeklē PII vai skolu un Maltas pagasta pārvaldē tika pieteikti dāvanas saņemšanai. Ziemassvētku vecīša karavāna pieturēs pie “Veselības un sociālās aprūpes centra Malta”, lai nogādātu dāvanu tās iemītniekiem. Salatētis arī ceļā satiktos garāmgājējus cienās ar saldumiem no sava maisa.

Turklāt no 25.decembra līdz 31. decembrim norisināsies akcija “Svētku prieks”. Tāpēc Maltas Kultūras nams aicina iedzīvotājus, jo īpaši bērnus, nofotografēties pie “Baltās pasakas” un līdz 4. janvārim iesūtīt foto uz e-pasta adresi marite.sadurska@saskarsme.lv, lai varētu izveidot fotokolāžu, kas tiks ievietota Maltas pagasta mājaslapā un lapā sociālajā tīklā “Facebook”.

Lai skaists svētku gaidīšanas laiks!

Maltas KN kolektīvs

 

Jaunākās no Aktualitātes