Print this page
Sestdiena, 25 Janvāris 2020 15:23

Maltas KN pašdarbnieki gadu aizvada ar izbraukuma koncertu Dagdas novada Andzeļos

28. decembrī Maltas KN pašdarbnieki tika ielūgti uz Dagdas novada Andzeļiem ar koncertu. Atsaucās senioru ansamblis “Liepas” un kapela “Malta” (vad. Normunds Štekels), vidējās paaudzes deju kolektīvs “Rutuļi”, līnijdeju grupa “Pieneņpūka” (vad. Ruta Mika), ar humoresku “Pie daktera” – Mārīte Šadurska un Jānis Šaudiņš.

Divas raganiņas (Valentīna Miklaševiča un Elīna Prusaka) apvienojot dažādus priekšnesumus un kolektīvus  izstāstīja stāstu  (pēc Elīnas Prusakas scenārija) par to, ka diemžēl satiekamies svētkos, viens mirklis īss un skrienam tālāk, ka  Jauno  gadu gaidot mūs pārņem tāds kā nemiers, kā satraukums, jo nezinām, ko labu tas atnesīs. Par sapņiem, kas palikuši, tos jāņem līdz, pārvēršot priekā. Par to, ka dzīve ir skaista un liela dāvana, ko ik mirkli kā baudu ķert, nobaudīt un dalīties tālāk. Kā raganiņas atzina, ka mūsdienās jebkura sieviete savā ziņā var būt ragana, ja tikai piemīt viedums – turēt mājas sajūtu, turēt sievieti sevī un galvenais spēj lidot – domās, sajūtās. kopā būšanas priekā.

Paldies visiem Maltas kultūras nama pašdarbniekiem par māku dalīties kopā būšanas priekā gan Maltā, gan kaimiņu pagastos un novados. Paldies ģimenēm par sapratni un atbalstu. Lai laimīgs, darbīgs un prieka pilns jaunais 2020 gads.

Maltas KN vadītāja Elīna Prusaka

Foto - Mārīte Šadurska

 

 

Jaunākās no Aktualitātes