Print this page
Ceturtdiena, 21 Decembris 2017 12:52

Kopā būšanas vakars – Ziemassvētkus gaidot

Katrs mēs esam kā tāds brīnums mazs un katrā no mums ir kaut kas no Dievišķā. Katra jauna tikšanās, saruna un kopā būšana atbalsojas dvēselē un ir īpaša starojuma skarta. Uz tādu īpašu kopā būšana trešajā Adventē Maltas kultūras namā bija sanākuši maltēnieši un gaidīti ciemiņi – no Aglonas un Višķiem.

Rozentovas draudzes prāvests Rinalds aizdedza trešo svecīti Adventa vainagā. Dalījāmies pārdomās  par to,  kā rast  mieru un prieku dvēselē, jo ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks, pārdomu laiks, mīlestības laiks, došanas laiks …  jo ar mums paliek prieks par sirdi, ko cilvēks neaizliedz.  

Arī Ziemassvētku gaidīšanas koncerts izskanējis kluss un sirsnīgs, par ko paldies sakām vokālajam ansamblim “Dziedkopa” no Aglonas un vokālajam ansamblim “Koranga” no Višķiem. Maltas sieviešu korim “Madariņa”, senioru vokālajam ansamblim “Varaveiksna”, kapelai “Malta”.

Radošajā darbnīcā varēja pavērot kā izcept piparkūkas un pašam izdekorēt balti – krāsainas. Te paldies Maltas Bērnu jauniešu centra pulciņa skolotājai Ritai Siņavskai un metodiķei Intai Bulei. Bet par saceptajām piparkūkām, kas smaidīja lielajā grozā, paldies Inesei Prusakai un Ingūnai Grumoldei, jo visiem tika ko panašķoties vai dekorētas aiznest mīļiem cilvēkiem.

Maltas KN vadītāja Elīna Prusaka

 

Jaunākās no Aktualitātes